Wednesday, August 31, 2016

GC TEA

PROMOSI SET TRIAL : 10 SACHET RM30.00 + POS RM10.00 

Produk yang paling TOP di Rashwealth Group........ GC TEA.

Bagaimana nak beli dengan harga ahli?
Anda beli 3 kotak GC Tea (Pakej Silver), terus layak dapat harga Ahli + pos = (RM381.60 + pos rm20.00(hq)) Tapi jika anda serius untuk buat business ni, anda akan menyesal...dan persoalan kenapa 'aku tak beli Pakej Platinum masa mula mula join Rashwealth Group akan sentiasa bermain difikiran anda.. 

Langkah bijak:
Anda start (Pakej Platinum36 kotak GC TEA  (RMxxxx) ...Beli sekali seumur hidup untuk banyak ni......secara automatik melayakkan anda dapat kesemua bonus yang ditawarkan oleh Rashwealth Group ... (untung runcit, bonus tajaan, bonus network, bonus unilevel, bonus key in, bonus pass up, car fund, travel fund dan yang paling best, jika prestasi anda cemerlang, anda dapat saguhati setiap 6 bulan....yg ni ada syarat2nya..

Jika suka melancong Percuma..... anda perlu Pakej Platinum...tu pra syarat wajib.. 
Lokasi terkini dan syarat boleh tengok sini www.rashwealthgroup.com 

Berapa anda perlu maintain setiap bulan?
Beli 3 kotak GC Tea je bagi melayakkan anda dapat bonus dari kumpulan anda.. RM402.80sm (termasuk pos). Jika beli terus di HQ RM381.60

Harga Sekotak
RM150sm + Pos RM10 (Semenanjung Malaysia) &; 
RM160ss + Pos RM10 (Sabah Sarawak)

Hotline : NAZRIN 0179621397   

Kebaikan GC Tea:
"Kawal gula dalam darah"
"Mengelak pengambilan gula berlebihan"
"Mengurangkan risiko diabetes"
"Mengurangkan risiko penyakit berbahaya/kronik"
"Mengawal berat badan IDEAL"

Cara minum GC TEA for NON DIABETIC PATIENT / NAK KURUS
1. Rendam tea selama 5mnt dlm air panas
2. Jangan tambah gula or madu
3. Minum panas2 or suam2
4. Tea bole digunakan berulang kali sehingga rasa n color menjadi tawar
5. Amalkan sebagai harian seperti mana minum air masak
6. WAJIB minum sebelum atau selepas makan atau kedua2nya skali. Tiada masalah.
Senang cite, rendam 1 uncang dlm 1.5liter air panas dlm termos dan minumlah bile bile masa. 

Cara minum GC TEA for DIABETIC PATIENT
1. Rendam tea selama 5mnt dlm air panas
2. Jangan tambah gula or madu
3. Minum panas2 or suam2
4. Tea bole digunakan 3x.
5. MINUM 30 minit SEBELUM MAKAN atau semasa makan utk kesan effective.
6. SILA MONITOR KADAR GULA ANDA.
8. Insya Allah lama2 nanti pengambilan ubat akan berkurangan. Dapatkan nasihat doktor sebelum kurangkan ubat.
9. Cek gula setiap pagi sebelum memulakan breakfast.

10. PENTING! Ubat jangan tinggal ye.

Nak beli GC Tea, whatsapp saya 0179621397
COD: Machang dan Taman Harmoni Tanah Merah.
Jika anda berapa di kawasan top 5 saya mengalu-alukan penyertaan anda.

Nak jadi pengedar, boleh pilih mana2 pakej dibawah: termasuk pos, (bawah 1k HQ caj pos RM20sm/RM30ss)
Cara pertama beli 3 kotak GC Tea.  SILVER
Cara kedua beli 16kotak GC Tea. GOLD
Cara ketiga beli 36kotak GC Tea. PLATINUM - HOT

Bagaimana nak jana RM;
1.  Bonus Rekemen/Tajaan
     Platinum taja silver RM80
     Platinum taja gold RM400
     Platinum taja platinum RM1000

     Gold taja silver RM80
     Gold taja gold RM400
     Gold taja platinum RM500
     **Jika Gold sponsor Platinum...Platinum atas dapat RM500(Pass up bonus)

     Silver taja silver RM80
     Silver taja gold RM200
     Silver taja platinum RM300
     **Jika SILVER sponsor Platinum...Platinum atas dpt RM500(Pass up bonus)
     **Jika SILVER sponsor Gold/Platinum...Gold atas dpt RM200(Pass up bonus)

2. Rangkaian/Pasangan
    kiri 200pv + kanan 200pv = RM40 (1pasangan)

3. Bonus harian
    Silver RM440
    Gold RM2800
    Platinum RM33280

4. Bonus baru, Personal Rebates: 
    Silver: 4% 
    Gold: 8% 
    Platinum: 15% 
    Platinum Executive: 20% 

Makin yakin saya dengan dokumen ini.

Testimoni GC TEA..
Anda taip je di Facebook atau di google atau whatsapp sy.

Lokasi HQ - Kuala Lumpur
Stokist - Kelantan


Banyak testimoni di Facebook mengatakan:
  • gula turun
  • diabetes kurang
  • berat turun
Bukti






Bagaimana nak beli?
Sekotak RM150 sm / RM 160 ss
+ pos RM10 sm / RM 10 ss

3 kotak RM381.60 sm + pos RM 20

Trial 10 sachet RM 30 + pos RM 10

Whatsapp saya : 0179621397
  • hadiahkan sekotak GC Tea kepada ibubapa anda,
  • rekemenkan GC Tea kepada rakan-rakan sepejabat, setaman perumahan dan saudara mara anda...